En Çok Görülen 5 Cinsel Sorun! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

En Çok Görülen 5 Cinsel Sorun!

Eşler arasında cinsel hayatı olumsuz etkileyen en önemli sorunların beş tanesi şöyle sıralanmaktadır: 

Erken boşalma

Erkekler tarafından sıklıkla büyük bir sorun haline getirilen bir sağlık sorunudur. Çözümü mümkündür. Çözülmediği takdirde çiftler arasında cinsel ilişki bazında sorunlar ve sıkıntılar yaratır.

Vajinismus

Kadınların yaşadıkları, vajinal kaynaklı sorunlardan bir tanesidir. Bu sorun cinsel ilişki sırasında kadının acı duymasına ve ilişkiden zevk almak yerine acı almasına sebep olmaktadır. Bu tarz sorunlarda bir cinsel sağlık uzmanından destek almanız gerekir.

Orgazm sorunları

Orgazm sorunları yaşayan çiftler ise kesinlikle iyi bir tedaviden ve teşhis sürecinden geçmelidirler. Çünkü ne sebeple cinsel isteksizlik duyulduğu ve nasıl bir çözüm yolu geliştirileceği çiftlerin cinsel hayatları için önemli bir konu.

İktidarsızlık sorunu

İktidarsızlık sorunu ise son yıllarda çokça yaşanan bir erkek kaynaklı sorundur. Sebepleri ne olursa olsun cinsel ilişkide çiftleri büyük bir sorun olarak karşılar.

Cinsellikten tiksinme ve bağımlılık duyma

İkisi zıt bir durumdur. Birinde kişi hiç cinsel ilişki istemezken diğerinde durmadan bir cinsellik arzusu duyar. Bu da her iki noktada büyük bir sorundur.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et