Jumbo yalanladı: Asla öyle bir olay yaşanmadı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Jumbo yalanladı: Asla öyle bir olay yaşanmadı

Yunanistan’ın ünlü mağazalar zinciri Jumbo’dan, 6 yaşındaki çocuğun Jumbo şubesinde gözünü kaybetme riskiyle yaralandığı iddiasıyla ailesinin açtığı tazminat davası sonrasında açıklama geldi.

Jumbo tarafından yapılan açıklamada, tazminat davası ve olayın basına yansıması sonrasında konuyla ilgilenildiği, tüm arşivlerin açılıp sorumlularla görüşüldüğü, söz konusu olayın hiçbir Jumbo mağazasında gerçekleşmediği konusunda emin olunduğu bildirildi.

Yaz aylarında gerçekleştiği iddia edilen bir olayla ilgili 24 Ocak’ta davacı olunmasının da manidar olduğunu belirten şirket, kendi çalışan ve sorumluların her olayı kayıt altına aldıklarını, olası bir kaza durumunda direkt çalıştıkları sigorta şirketiyle iletişime geçtiklerini kaydetti.

Jumbo, bu olayın basında bu kadar büyütülmesinin üzücü olduğunu vurgularken, konuyla ilgili daha derinlikli araştırmalar yapacaklarını ve gerekirse yasal haklarını kullanacaklarını ekledi.

Öte yandan yaralanan çocuğun ailesi ise yayınladığı açıklamayla davanın Ekim ayında, yani öngörülen 3 aylık süre içerisinde açıldığını belirtip dava süreciyle ilgili tarihleri yayımlarken, ‘Çocuğumuzun durumunu bir kere bile sorma nezaketinde bulunmamışken böyle saldırgan bir açıklama çıkarmanız bizi derinden yaraladı’ ifadelerine yer verdi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...