İşsizlik, hamilelik, doğum paraları ve diğer ödenekler hesaplara yatıyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

İşsizlik, hamilelik, doğum paraları ve diğer ödenekler hesaplara yatıyor

Yunanistan’da İş ve İşçi Bulma Kurumu (OAED), Çalışma Bakanlığı ve Birleşik Sosyal Sigortalar Kurumu (EFKA) tarafından ödenen yardım paralarının 11 Şubat Cuma gününe kadar hesaplara yatırılacağı bildirildi.

Ocak ayında koronavirüs nedeniyle sözleşmesi askıya alınmış olan çalışanlar ve sanatçılara Çalışma ve Sosyal Meseleler Bakanlığı’nca verilecek yardımın 11 Şubat Cuma günü hesaplara yatacağı kaydedildi.

EFKA tarafından 36 bin 485 kişiye verilecek olan doğum/annelik, hamilelik, hastalık, kaza, cenaze masrafları ile 900 kişiye verilecek toplu geri ödeme (efapaks) paralarının ise 7-11 Şubat tarihleri arasında ödeneceği aktarıldı.

Son olarak, hafta içerisinde, OAED tarafından 58 bin kişiye işsizlik maaşı ve diğer ödenekler ile, 8 bin OAED programı çalışanının maaşlarının da banka hesaplarına yatırılacağı vurgulandı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...