Vatandaş en ucuz ürünü bulabilsin diye yeni platform - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Vatandaş en ucuz ürünü bulabilsin diye yeni platform

Yunanistan Kalkınma ve Yatırım Bakanı Adonis Georgiadis vatandaşların istedikleri ürünleri daha ucuza satın alabilmelerine imkan sağlamak amacıyla yeni bir internet sitesi kurduklarını açıkladı.

Şu anda Yunan piyasasında bulunan ürünlerin satış fiyatlarını görerek aynı ürünü satan firmalar arasında karşılaştırma yapabilecekleri bir web sitesi kurduklarını açıklayan Bakan Gerogiadis, tüm yurttaşları e-katanalotis.gov.gr adlı internet sitesini kullanmaya çağırdı.

Söz konusu ürünlerde fiyat karşılaştırması yapabilen e-katanalotis web sitesinin hem Android hem de Apple cep telefonu uygulamaları da bulunuyor.

Market fiyatları dahil devamlı yeni ürün eklenen ve fiyatlarını da sürekli güncellendiği web sitesi sayesinde vatandaşların kendi çevrelerinde en ucuz ürünleri tespit edebileceklerini belirten Kalkınma Bakanı Gerogiadis, platforma yakıt fiyatlarını da eklediklerini kaydetti. Söz konusu uygulamada henüz halk pazarlarında satılan ürünlerin fiyatları bulunmuyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Vergi Beyannamesi İçin Eşlere De Banka Hesabı Zorunluluğu!

Yunanistan Maliye Bakanlığı, bu yıl vergi beyannamesi verecek tüm vatandaşlardan banka hesap numarası (İBAN) bilgisini zorunlu hale getirdi. Bu yeni uygulama, evli çiftleri de kapsıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...