8 yıl önce öldüğünü ailesi yeni öğrendi - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

8 yıl önce öldüğünü ailesi yeni öğrendi

8 yıl önce öldüğünü ailesi yeni öğrendi

Ailesi tarafından sekiz yıl boyunca durmadan aranan 24 yaşındaki Atinalı gencin 2009 yılında öldüğü ortaya çıktı.

Atina’nın Menidi bölgesinden olan 24 yaşındaki Aleksandros Karasavidis’in ailesi ve kardeşleri büyük şok yaşadı. Kayıp vatandaşları arayan gazeteci Aggeliki Nikoluli’nin programına katılan 24 yaşındaki gencin ailesi acı gerçekle Cumartesi günü karşılaştı. Polisin kendisine gösterdiği ölen kimliği belirsiz vatandaşlar arasında 24 yaşındaki Aleksandros’u gören erkek kardeşi daha sonra bundan 8 yıl önce ölen kardeşinin kimsesizler mezarlığına gömüldüğünü, daha sonra hiçbir yakını genci aramadığı için kemiklerinin de zamanı geldiğinde eritildiğini öğrendi.

Talihsiz gencin bir akrabası ise televizyon programında yaptığı açıklamada “Aleksandros kaybolduğu ilk günden itibaren ölü olarak bulunmuş ancak bize kimse haber vermedi. Yaşadığı sorunlar nedeniyle parmak izleri poliste vardı. Ancak hiçbir polis işini iyi yapmadı ve Aleksandros’un kimliğini tespit etmedi. Eğer bu olmasaydı gerçeği 8 yıl önce öğrenecektik ve ailesi olarak ona yakışır bir cenaze töreni düzenleyecektik. Biz çifte darbeyle karşı karşıyayız zira hem ölmüş olduğunu öğrendim hem de bir kemiğini dahi bulamadık” ifadelerini kullandı.

Karışıklık

24 yaşındaki Aleksandros Karasavidis madde bağımlılığı sorunu yaşıyordu. Bir anda ortalıktan kaybolan genç 30 Mayıs 2009 yılında Menidi’de bir parkta ölü olarak bulundu. Ailesi ise bu durumdan habersizdi ve bir gün döneceği umuduyla kayıp ilanı verdi.

Polisler ölü bulunan şahsın kimliğini tespit etmeyince, talihsiz genç Nikea’daki kimsesizler mezarlığına gömüldü.

Tüm bu süre zarfında ne olup bittiğinden habersiz olan annesi ve kız arkadaşı ellerinde Aleksandros’un fotoğrafıyla her yerde kayıp sandıkları genci aradı hatta mezarlıklara bile baktı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et