Luis Vuitton ürünleri 2021’de Yunanistan’da ne kadar satıldı? - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Luis Vuitton ürünleri 2021’de Yunanistan’da ne kadar satıldı?

Dünyaca ünlü Moet Henessy Louis Vuitton grubu, kadın ve erkek giyiminden alkollü içeceklere kadar pekçok alanda modanın zirvesinde yer alıyor.

Kadın ve erkek elbiseleri, ayakkabılar, çantalar, parfüm ve kozmetik, saat ve mücevherler dışında, Belvedere vodkası, Veuve Cliquot ve Krug şampanyalarını da içeren geniş bir alanda hizmet veren Grup, 2021 yılında bir önceki yıla kıyasla gelirini yüzde 44 artırarak 64,21 milyar evroya ulaştırdı.

2021’deki bu miktarın 5,97 milyarını şarap ve alkollü içkiler, 30,92 milyarını moda ve deri ürünleri, 6,6 milyarını parfüm ve kozmetik, 8,9 milyarını saat ve mücevher 11,75 milyar evroyu ise Sephora kozmetik mağazaları getirdi.

Louis Vuitton’un 2021 yılın on ayı, yani 1 Ocak – 31 Ekim arası, Yunanistan’daki performansına bakıldığında ise cironun 20,9 milyon evro, vergi öncesi kârın ise 6,5 milyon evro olduğu görülüyor.

An itibariyle Louis Vuitton’ın 1’i başkent Atina, 3’ü de Mikonos adasında olmak üzere 4 şubesi buluyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Vergi Mükelleflerinin Yüzde 40'ı Yoksulluk Sınırında: Gelir Eşitsizliği Alarm Veriyor

Yunanistan Ekonomik ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü (IOBE)’nün 2024 yılının ilk çeyreği için hazırladığı raporda, 2012 ile 2021 yılları arasındaki vergi verilerine dayalı analiz, ülkedeki gelir eşitsizliklerinin arttığını ve önemli bir yoksulluk riskinin varlığını gösteriyor.
Devamını oku...