Robert De Niro yeni filmini çekmek için Drama’ya geliyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Robert De Niro yeni filmini çekmek için Drama’ya geliyor

Hollywood’un dünyaca ünlü yıldızı Robert De Niro’nun başrolünü oynayacağı yeni filminin çekimleri için Doğu Makedonya – Trakya Eyaleti’ne bağlı Drama iline geleceği duyuruldu.

Paranesti Belediye Başkanı Anastasios Kayaoğlu, dünyaca ünlü aktörün Mart başında bölgeye gelmeyi planladığını, ancak bazı bürokratik engeller nedeniyle Mart sonu veya Nisan başında Drama’da olacağını bildirdi.

Hollywood’un pekçok ünlü aktörüyle birlikte, sette görev alacak olan ekipler dahil toplamda 300 kişilik bir kafilenin bölgeye geleceğini belirten Kayaoğlu, çekimlerin ise yaklaşık 35 gün süreceğini vurguladı.

Filmde bölgenin, özellikle de Nestos nehrinin doğal güzelliklerinin de sergileneceği aktarılırken, Belediye Başkanı, bunun bölge turizmine de katkı sağlayacağından dolayı son derece mutlu olduğunun altını çizdi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...