İsrail‘e resmi ziyaret düzenleyen Yunanistan Milli Savunma Bakanı Nikos Panayotopulos‘un, İsrailli mevkidaşının korona testinin pozitif çıkması nedeniyle, Atina‘ya döndükten sonra ihtiyati amaçlı olarak evinde karantinaya girdiği açıklandı.
Beraberindeki askeri heyetle birlikte İsrail’e giden Milli savunma Bakanı Nikos Panayotopulos İsrail dönüşü karantina girdi. Panayotopulos ve beraberindekilerin Atina’ya dönüşte test yaptırdıkları ve negatif çıktıları belirtilirken Bakan ve heyetin önlem amacıyla 5 günlük karantinaya girdikleri duyuruldu.
Bakan Panayotopulos’un görüştüğü İsrail Savunma Bakanı Bakanı Benny Gantz’ın daha sonra yaptırdığı testte pozitif çıkması nedeniyle bilgilendirildiği ve bu nedenle de ihtiyati tedbir amacıyla karantina sürecinin başladığı kaydedildi.
İsrail’den Yunanistan’a dönen Bakan Panayotuopulos ve beraberindeki askeri heyetin testleri negatif çıkmıştı. Ancak ön önlem amacıyla 5 günlük karantina sürecine gidildi.
YouTube kanalımıza ABONE OLUN. Bekliyoruz!
Azınlıkça’ya Google Haberler’de ABONE OLUN Sizi bekliyoruz
Azınlıkça’ya Viber’da ABONE OLUN. Haberlerimizi ilk siz okuyun
Azınlıkça’ya Telegram’da ABONE OLUN. Haberler telefonunuza gelsin