İskeçelilerin başı kurtlar ve yaban domuzlarıyla dertte - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçelilerin başı kurtlar ve yaban domuzlarıyla dertte

Batı Trakya’nın İskeçe (Xanthi) ilinin dağlık kısmındakiler kadar ova kısmındaki sakinlerin de başı köylere inen kurt ve yaban domuzlarıyla belada.

İskeçe İlinden Sorumlu Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Konstandinos Kurtidis, özellikle kurtların sayısının çok fazla olduğunu ve geçtiğimiz günlerde bir av köpeğini parçaladıklarını belirtti.

Kurtların bölgede çeşitli saldırılarda bulundukları bildirilirken, bir diğer sorunun ise yaban domuzları olduğu aktarılıyor.

İnsanların kalabalık olduğu yollarda sıklıkla görülen yaban domuzlarının da sayısında büyük bir artış gözlemlendiği vurgulanıyor.

Yetkililer sorunun çözümü için görüşmelerini sürdürüyorlar.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe'de Trafik Kazası: Paşevikli 20 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

İskeçe’nin Gökçepınar – Paşevik yolunda trajik bir trafik kazası yaşandı. Perşembe sabahı saat 10:30 sıralarında meydana gelen kaza, genç bir hayatı erken aldı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe'de Genç Kızın Ağır Yaralandığı Trafik Kazası Sonrası Acil Kan İhtiyacı

İskeçe Hastanesi, geçtiğimiz dün gece yaşanan ve 19 yaşındaki bir genç kızın ağır yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasının ardından acil kan ihtiyacı olduğunu duyurdu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe'de Sokak Ortasında Soygun: Saldırgan Yakalandı

İskeçe’de pazar gecesi, şehrin sokaklarında dolaşan bir vatandaş, beklenmedik bir saldırıya uğrarken soyguncunun hedefi oldu. Saldırgan, kurbanını fiziksel şiddetle etkisiz hale getirerek soygun gerçekleştirdi.
Devamını oku...