Ας καθαρίσουμε όλοι μαζί τις παραλίες της Κομοτηνής - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Ας καθαρίσουμε όλοι μαζί τις παραλίες της Κομοτηνής

Ας καθαρίσουμε όλοι μαζί τις παραλίες της Κομοτηνής

Εθελοντική δράση προγραμματίζουν την Κυριακή 21 Μαΐου στις 11:00 – 14:00 το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής και την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA), και με την συμμετοχή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής.

Στόχος ο καθαρισμός της παραλίας Αρωγής – Φαναρίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Καθαρισμού και της πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας «Ας καθαρίσουμε την Ευρώπη».

Ο σκοπός της εθελοντικής αυτής δράσης έχει συμβολικό χαρακτήρα και ο στόχος είναι διττός. Από την μια ενισχύει την καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης ενώ από την άλλη προωθεί την ιδέα του εθελοντισμού μέσα από την συνεργασία ανθρώπων με κοινό παρονομαστή: την φροντίδα του τόπου μας!

Αξίζει να σημειώσουμε πως η ειδοποιός διαφορά αυτής της δράσης από άλλες παρόμοιες, είναι η διαδικασία καταγραφής των απορριμμάτων στα ειδικά Δελτία Καταγραφής Απορριμμάτων της HELMEPA, αναδεικνύοντας την αξία της ανακύκλωσης, αφού θα συλλέγονται σε ειδικές σακούλες που θα ανακυκλωθούν.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.