Yunan süper lig takımlarının temsilcileriyle görüşen Bakan Plevris: Stadların bir an önce açılması temennimiz - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunan süper lig takımlarının temsilcileriyle görüşen Bakan Plevris: Stadların bir an önce açılması temennimiz

Yunanistan Sağlık Bakanı Thanos Plevris, Süper Lig takımlarının temsilcileriyle bir araya geldi ve ülkedeki epidemiyolojik durum izin verirse, stadyumların yakında açılacağı sözünü verdi.

Süper Lig takımlarının stadyuma alınacak taraftar sayısında konan kısıtlamalara tepki göstermesinin ardından Sağlık Bakanı Thanos Plevris, durum izin verirse stadların yakında açılacağı sözünü verirken, takım temsilcilerine özel bir teklif sunmaları çağrısında bulundu.

Futbol camiasının koronavirüs yasakları nedeniyle büyük güçlükler çektiğinin farkında olduğunu ifade eden Bakan Plevris, ülkedeki epidemiyolojik durumu takip ettiklerini ve en kısa sürede stadları tekrar tüm taraftarlara kısıtlama olmadan açmayı ümit ettikleri belirtti.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Vergi Mükelleflerinin Yüzde 40'ı Yoksulluk Sınırında: Gelir Eşitsizliği Alarm Veriyor

Yunanistan Ekonomik ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü (IOBE)’nün 2024 yılının ilk çeyreği için hazırladığı raporda, 2012 ile 2021 yılları arasındaki vergi verilerine dayalı analiz, ülkedeki gelir eşitsizliklerinin arttığını ve önemli bir yoksulluk riskinin varlığını gösteriyor.
Devamını oku...