Dördüncü doz kimlere vurulacak? - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dördüncü doz kimlere vurulacak?

Yunanistan’da Dijital Yönetim Bakan Yardımcısı Yorgos Georgandas, bağışıklığı baskılanmış olanlara ve kronik hastalığı olanlara 4’üncü doz aşının da vurulacağını belirtti.

Omikron varyantının tüm ülkelerde planları değiştirdiğini ve strateji değişikliği gerektirdiğini belirten Bakan Yardımcısı, özellikle tatil günleri olan bu günlerde virüsün yayılmasının çok daha kolay olduğunu, dikkatli olmamız gerektiğini kaydetti.

Hükümetin bir yandan ekonomi ve toplumu açık tutma, okullarda yüzyüze eğitimi sürdürme gibi konularda özen gösterdiğini, diğer yandan ise halkın sağlığını korumaya çalıştığını belirten Georgandas, yeni önlemler alınıp alınmayacağı sorusuna ‘27 Aralık günü toplanacak Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları Heyeti buna karar verecek’ yanıtını verdi.

Koronavirüs aşısında dördüncü dozun bağışıklığı baskılanmış veya kronik hastalığı bulunanlara vurulacağını belirten Bakan Yardımcısı, bilim adamlarının tavsiyesi konusunda hareket edeceklerini aktardı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...