Tüm Avupa’da aşı zorunlu olsun önerisi - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Tüm Avupa’da aşı zorunlu olsun önerisi

Görsel arşivden kullanılmıştır

Dünya Doktorlar Derneği Konseyi Başkanı Frank Ulrich Montgomery, tüm Avrupa’da aşı zorunluluğu getirilmesi gerektiğini söyledi.

Aşı zorunluluğunu desteklediğini belirten Montgomery, aşısızların sadece kendilerini riske atmadıklarını, aynı zamanda başkalarının da sağlığını riske ettiğini belirtti.

Montgomery, şiddetle-zorla aşılama yanlısı olmadığını, fakat aşısızların hareket alanlarının sınırlanmasını, konserlere, kafelere, restoranlara alınmamalarını, yolculuk etmelerine izin verilmemesi gerektiğini söyledi.

Aşıdan başka alternatif olmadığını söyleyen Montgomery, özellikle üçüncü dozun çok önemli olduğunu belirtti ve vatandaşları aşılanmaya davet etti.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...