Kavala’da yılan soktu hayatından oluyordu - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kavala’da yılan soktu hayatından oluyordu

Kavala’da yılan soktu hayatından oluyordu

Yılan tarafından ısırılan Kavalalı bir vatandaş bürokrasi yüzünden hayatından oluyordu.

Kavala’nın Palio bölgesinde yaşayan bir vatandaş 6 Mayıs Cumartesi günü bahçesinde iş yaparken bir engerek yılanı tarafından ısırıldı. Ambulansla Kavala Devlet Hastanesine sevk edilen kişi, macera dolu saatlerin başladığından habersizdi.

Kendisine panzehir verilmesini bekleyen vatandaş, Cumartesi olduğu için hastanenin eczanesinin nöbetçi olmayacağını ve kendisine antiserum (yılan serumu) verilemeyeceğini aklının ucundan bile geçirmemişti!

Konu hakkında bilgilendirilen hastane müdürü ise inisiyatif alarak antiserumu bulmak için hastanenin eczanesine girdi. Ancak müdür de panzehiri bulamayınca talihsiz vatandaş zorunlu olarak Dedeağaç (Alexandroupoli) Üniversite Hastanesine sevk edildi. Yaşadığı bu macera sonrası kendisine antiserum takıldı ve gerekli bütün sağlık hizmetleri sunuldu.

Şanssız vatandaşın ailesi ise oldukça öfkeli ve Kavala Devlet Hastanesine dava açmaya hazırlanıyor. Öte yandan Dedeağaç’ta doktorların yapmış olduğu tüm gerekli müdahalelere rağmen, saatler süren gecikme nedeniyle yılan tarafından ısırılan vatandaşın sağlık durumunun ağırlaştığı belirtiliyor. Ailesi ise hastanede bir tek antiserumun dahi olmadığını iddia ediyorlar.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et