E-EFKA'da önemli değişiklik - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

E-EFKA’da önemli değişiklik

Yunanistan’da Sosyal Sigortalar Ortak Kurumu’nun (EFKA) elektronik hizmet ağı e-EFKA da, vatandaşa hizmet platformu support.gov.gr’a dahil edildi.

Bundan böyle vatandaşlar, bu platform üzerinden, e-EFKA ile ilgili sorularını sorabilecek, yapılacak incelemelerden sonra ilgili yanıtları alabilecek.

Bugüne kadar vatandaşların sorularını e-EFKA üzerinden sorduğu, ancak yeni uygulamayla artık soru ve taleplerini support.gov.gr üzerinden soracağı ve bu ortak platform üzerinden yanıtlarını en kısa sürede alacakları kaydedildi.

Soru sormak için vatandaşların sisteme Taxisnet şifreleriyle girmeleri gerekirken, soru-başvuru için vatandaşlardan geçerli bir e-posta ve telefon numarası istendiği, soru gönderildikten sonra kendisine bir e-posta ile bildirildiği ekleniyor.

Söz konusu sorunun-başvurunun uzman elemanlarca incelenip cevaplandığı ve vatandaşa yeni bir e-posta ile yanıtın bildirildiği vurgulanıyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Vergi Mükelleflerinin Yüzde 40'ı Yoksulluk Sınırında: Gelir Eşitsizliği Alarm Veriyor

Yunanistan Ekonomik ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü (IOBE)’nün 2024 yılının ilk çeyreği için hazırladığı raporda, 2012 ile 2021 yılları arasındaki vergi verilerine dayalı analiz, ülkedeki gelir eşitsizliklerinin arttığını ve önemli bir yoksulluk riskinin varlığını gösteriyor.
Devamını oku...