Yunanlar Black Friday günü nasıl alışveriş yapacak? - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanlar Black Friday günü nasıl alışveriş yapacak?

Yunanistan’da Black Friday ve Cyber Monday yaklaşırken, Yunan vatandaşlarının büyük bir kısmı indirimlerden yararlanacağını söylüyor.

Yapılan araştırmaya göre vatandaşların yüzde 59’u Black Friday’de alışveriş yapmayı planladığını belirtirken, bunların büyük kısmı ise hem internet üzerinden hem de mağazalardan alışveriş yapacağını bildiriyor.

Halkın yüzde 18’lik bir kesimi ise gerek tüketim kültürünü protesto, gerek indirimlerin iyi olmadığına inandığından, gerekse bu geleneği modası geçmiş bulduğundan kesinlikle alışveriş yapmayacağını aktarıyor.

Geziler ve oyuncaklarda alışveriş eğilimleri internet üzerinden olurken, eğlence, giyim, güzellik ürünleri, yiyecek ve içecek gibi ürünlerde ise vatandaşlar mağazada alışveriş yönünde eğilim gösteriyor.

Son olarak daha ileri yaştakiler alışverişlerde indirim oranına dikkat ederken, gençler arasında ise internet üzerinden alışveriş revaçta görünüyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...