İşte öğrencilerine sarkıntılık yapmakla suçlanan tenis hocası - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

İşte öğrencilerine sarkıntılık yapmakla suçlanan tenis hocası

Yunanistan’da reşit olmayan iki sporcusuna tacizde bulunmakla suçlanan 34 yaşındaki tenis koçunun fotoğrafları savcılık kararıyla kamuoyuyla paylaşıldı

Savcılık iki reşit olmayan sporcusuna taciz suçlamasıyla yargılanan 34 yaşındaki tenis koçunun kimlik bilgileri ve fotoğrafının, başka mağdurların olup olmadığının tespit edilmesi amacıyla kamuoyuyla paylaşılması kararı verdi.

Antrenör, 13,5 ve 14 yaşlarındaki iki sporcusunu tacizle suçlanıyor.

İki küçük kız sporcuya karşı ahlaksızlıkla suçlanan 34 yaşındaki tenis antrenörü, 5 Kasım’da Attika Emniyet Müdürlüğü Çocuk Koruma Şube Müdürlüğü polisleri tarafından tutuklanmıştı.

Petros ve Alexandra’nın oğlu DERVENI Hristos, 3-10-1987 doğumlu

Tutuklu yargılanan zanlının avukatı yaptığı açıklamada, “Sanık tutuklu yargılandı. İkisi mevcut olmayan ve üçüncüsü kabahat olmak üzere üç suçla suçlanıyor. İlk kızla 17 yaşından 21 yaşına kadar ilişkisi vardı, onun antrenörü değildi, hiçbir suç işlemedi. Diğer kızla ilişkisi olduğunu, koçu olmadığını itiraf ediyor. Kız 14 yaşındaydı ve ihlal kabahattir” dedi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Biden: ABD Ve Yunanistan Arasındaki İttifak Her Zamankinden Daha Güçlü

ABD Başkanı Joe Biden, Yunanistan Bağımsızlık Günü dolayısıyla yayımladığı bir mesajda, ABD ve Yunanistan arasındaki ittifakın her zamankinden daha güçlü olduğunu belirtti.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da İlaç Kıtlığı: EOF, 233 İlaçta Eksiklik Bildirdi

Yunanistan Ulusal İlaç Örgütü (EOF), sağlık sektörünü alarm durumuna geçiren bir açıklama yaparak, ülkede 233 ilacın kıtlığının yaşandığını duyurdu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Akaryakıt Fiyatlarında Yükseliş: Kurşunsuz Benzin 2 Evroya Yaklaşıyor

Yunanistan’da akaryakıt fiyatlarındaki artış trendi devam ediyor. Attika Petrol Perakendecileri – Akaryakıt Bayileri Birliği Başkanı’nın açıklamalarına göre, kurşunsuz benzinin litre fiyatının çok yakın bir zamanda 2 Evro’ya ulaşması bekleniyor.
Devamını oku...