Genç kadını öldürmekle suçlanan doktor: Tuzağa düşürüldüm! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Genç kadını öldürmekle suçlanan doktor: Tuzağa düşürüldüm!

Genç kadını öldürmekle suçlanan doktor: Tuzağa düşürüldüm!

Selanik’te 36 yaşındaki Gürcistanlı bir kadını öldürmekle suçlanan doktor sorgu hakimine verdiği ifadede tuzağa düşürüldüğünü iddia etti.

38 yaşındaki katil zanlısı doktorun tutuklu yargılanmasına karar verildi.

Üç saat süren sorgulama sonunda İppokratio Hastanesinde görev yapan cerrah doktorun hakkındaki suçlamaları reddederken, 36 yaşındaki kadının kendisine yönelik duygusal ilgisi olduğunu savundu.

Atina Haber Ajansının aktardığı bilgilere göre “Tuzağa düşürüldüm. Birisi, kadının bana karşı duyduğu ilgiyi kıskandı” diyen katil zanlısı doktor üç çocuk annesi olan kadınla son dönemde facebook üzerinden iletişime geçtiğini doğrulayarak “Geçen Ocak ayında arkadaş olduk ve bir ay sonra yazışmaya başladık” dedi.

26 Nisan’da maktulle İppokratios Hastanesinde randevusu olduğunu ve kadının küçük bir operasyon geçireceğini ifade eden 38 yaşındaki doktor “Gelmedi. Bana ‘herkesi kov, şimdi geliyorum’ diye bir mesaj attı. Ancak daha sonra beni telefonla arayarak başına acil bir şey geldiğini ve gitmesi gerektiğini söyledi” şeklinde konuşarak hastane müdürünün de randevudan haberdar olduğunu izah etti.

Kadının kanında bulunan anestezi ilacıyla ilgili olarak ise ilacın hastaneye ait bir ilaç olduğunu belirten doktor, nasıl kullanıldığı konusunda ise hiçbir fikrinin olmadığını dile getirdi. Sorgu hakiminin doktora cinayetin işlendiği gün arabasıyla Halkidiki’ye gitmiş olmasını sorması üzerine ise “kafa dağıtmak için bunu sıkça yaptığını” söyledi.

Hastane kameralarının kaydettiği ve doktorun garip davranışlarda bulunduğu görüntülerle ilgili olarak ise 38 yaşındaki doktor aracına üç çanta taşıdığını birinde kirli çamaşırlarının, diğerinde bilgisayarının üçüncüsünde ise yiyecek olduğunu belirtti.

Doktorun anlattıklarından tatmin olmayan sorgu hakimi doktorun tutuklu yargılanmasına karar verirken, sanığın avukatı ise karara itiraz edeceklerini bilridi.

İLGİLİ HABER

Selanik’te doktor sevgilisini öldürdü

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.