Hava durumu: Isı düşecek, kış havası hakim olacak - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Hava durumu: Isı düşecek, kış havası hakim olacak

Yunanistan’ın ünlü meteorologlarından Klearhos Manusakis, 10 Kasım Çarşamba günü hava sıcaklığının 8-10 derece düşerek kış havasının hakim olacağını duyurdu.

Ünlü meteorologa göre ülkenin güneyinde, batı ve merkez Makedonya’da, Sporades, Evia ve Girit’te ise parçalı bulutlu bir hava ve yer yer yağmur bekleniyor.

Ülkenin geri kalan kısmında ise bulutlu bir havanın hakim olacağını bildiren Manusakis, Batı Trakya’nın da içinde bulunduğu Kuzey Yunanistan’da ısının en fazla 16 derece olacağını belirtirken, diğer bölgelerde ise maksimum dereceleri ülkenin güneyinde 19, batısında 22 ve Güney Ege’de ise 24 derece olarak kaydetti.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...