Polis 20 yaşındaki Roman genci öldürdü: Ailesi acılar içinde - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Polis 20 yaşındaki Roman genci öldürdü: Ailesi acılar içinde

polis

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın Perama bölgesinde, polis ekipleri, ‘dur’ ihtarına uymayan, içinde 2 Roman gencinin bulunduğu araca ateş açarak gençlerin birini öldürdü, diğerini yaraladı.

Polislerin toplamda 30’ün üzerinde kurşun sıktıkları bildirilirken, söz konusu 7 polisin Çarşamba günü ifade vereceği bildirildi.

Polisler hakkında kasıtlı insan öldürme, insan öldürmeye teşebbüs ve silah yasasını ihlal suçlarından dava açılacak.

Polislerin neden tutuklama yerine böyle bir trajik eylem gerçekleştirdikleri; Kathimerini gazetesinin yayınladığı kayıtlarda –polisler arasında– ‘Yaralı yok’ denirken neden Yunan Polisi’nin ‘7 polis yaralandı’ şeklinde açıklama yayınladığı ve son olarak Polis Merkezi’yle Acil Müdahale ve Motosikletli Polis ekipleri arasındaki iletişim sorunu ise kafa karıştırmaya devam ediyor.

20 yaşındaki Roman gencinin 2 çocuk babası olduğu, eşinin üçüncü çocuklarına hamile olduğu eklenirken, merhumun ailesi katillerin bir an cezalandırılmalarını talep ediyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Biden: ABD Ve Yunanistan Arasındaki İttifak Her Zamankinden Daha Güçlü

ABD Başkanı Joe Biden, Yunanistan Bağımsızlık Günü dolayısıyla yayımladığı bir mesajda, ABD ve Yunanistan arasındaki ittifakın her zamankinden daha güçlü olduğunu belirtti.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da İlaç Kıtlığı: EOF, 233 İlaçta Eksiklik Bildirdi

Yunanistan Ulusal İlaç Örgütü (EOF), sağlık sektörünü alarm durumuna geçiren bir açıklama yaparak, ülkede 233 ilacın kıtlığının yaşandığını duyurdu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Akaryakıt Fiyatlarında Yükseliş: Kurşunsuz Benzin 2 Evroya Yaklaşıyor

Yunanistan’da akaryakıt fiyatlarındaki artış trendi devam ediyor. Attika Petrol Perakendecileri – Akaryakıt Bayileri Birliği Başkanı’nın açıklamalarına göre, kurşunsuz benzinin litre fiyatının çok yakın bir zamanda 2 Evro’ya ulaşması bekleniyor.
Devamını oku...