Yunanistan’da okullar akşamüstü 6’ya kadar açık kalacak - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan’da okullar akşamüstü 6’ya kadar açık kalacak

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’in, önümüzdeki günlerde okulların saat 18:00’e kadar açık kalacağı yeni tam gün uygulamasını açıklaması bekleniyor.

Çalışan genç aileleri çocuklarının bakım ve eğitim masrafından kurtarmak, aynı zamanda genç annelerin de piyasalarda yerlerini alması amacıyla geçilecek uygulama kapsamında, okullarda, saat 18:00’e kadar ders ve ekstra faaliyet öngörülüyor.

Öte yandan ev kiraları da pekçok ailenin başını ağrıtırken, hükümet, kamusal binaların yeni evli ve düşük gelirli çiftlere cüzi miktarlarla kiralanması ve yeni arsalar satın alınıp, aynı hedef için bina inşa edilmesi konusunda girişimlere hazırlanıyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...