Drama’da hesabı ödemediler, silahlar konuştu - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Drama’da hesabı ödemediler, silahlar konuştu

Drama’da hesabı ödemediler, silahlar konuştu

Drama’da bir gece mekânında iki şahıs hesabı ödemeyince silahlı kavga yaşandı.

52 ve 56 yaşındaki iki kişi insan öldürmeye teşebbüs, tehdit, küfür ve silah yasasını ihlal etme gibi suçlamalarla Drama polisi tarafından Cumartesi sabahın ilk saatlerinde tutuklandı.

Olay Drama-Kavala yolu üzerinde bulunan bir eğlence mekânında yaşandı. İki fail hesabı ödemeyi kabul etmedi ve mekândan ayrıldıkları sırada yetkililerle aralarında kavga çıktı.

Kavgaya, mekânda bulunan dört kişinin daha karıştığı kaydedildi. Tartışma sırasında 56 yaşındaki şahsın 52 yaşındaki arkadaşına ait otomobilde bulunan silahı aldığı ve mekan sahiplerini tehdit ettikten sonra ateş ettiği beliriliyor. Açılan ateş sonrası ise yaralanan olmadı.

Akabinde yaya olarak mekândan kaçan 56 yaşındaki faili izleyen iki kişi, silahlı adamla boğuştuktan sonra silahını almayı başardı. Ancak kavga sırasında 56 yaşındaki şahsın bir kez daha ateş ettiği, ateş sonucu yaralanan olmadığı kaydedildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri ise her iki şahsı da tutuklarken, kavga sırasında yaralanan 56 yaşındaki silahlı şahıs ise Drama Devlet Hastanesine sevk dildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et