Ambulans gelmeyince arkadaşının kollarında öldü - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Ambulans gelmeyince arkadaşının kollarında öldü

Ambulans gelmeyince arkadaşının kollarında öldü

Yunanistan’ın Kılkış (Kilkis) kentinde 45 yaşındaki bir vatandaş maç seyrederken kalp krizi geçirdi, ambulans gelmeyince arkadaşlarının kollarında son nefesini bıraktı.

Olay 3 Mayıs Çarşamba gecesi Kılkış’ta bir kahvehanede meydana geldi. Saat 23.00 sularında maç seyrettiği sırada fenalaşan bir vatandaş, kendini iyi hissetmediğini ifade ederek yardım istedi. Hemen Yunanistan Ulusal Acil Merkezi (EKAB) ambulans göndermesi için arandı ve “ambulans geliyor” yanıtı alındı. Aradan dakikalar geçti ve ambulansın gelmediğini fenalaşan vatandaşın ölmek üzere gördüğünü gören kahvenin müdavimleri bir kez daha ambulans için aradı ve yine aynı cevabı aldı.

İlk aramadan 15 dakika sonra üçüncü kez EKAB arandığında “boş ambulans yok, elimizdeki iki ambulans Kılkış’ın köylerindeki iki acil vakaya gitti” cevabı verildi.

Fenalaşan 45 yaşındaki vatandaş derhal otomobille Kılkış Devlet Hastanesine kaldırıldı. Doktorların yarım saat süren olağanüstü çabalarına rağmen, talihsiz vatandaş yaşama geri döndürülemedi.

Ölüm nedeni ise yapılacak otopsi sonucu belirlenecek.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et