Karısı banka hesabını ve evi boşaltıp sevgilisiyle kaçtı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Karısı banka hesabını ve evi boşaltıp sevgilisiyle kaçtı

Yunanistan’ın Larisa şehrinde, eşine az rastlanılan bir aldatma olayı mahkemede görüşüldü.

Hayvan besicisi olan 56 yaşındaki adam, para ve eşyalarını alıp kaçan 44 yaşındaki eşi ve onun 55 yaşındaki sevgilisi aleyhine açtığı dava, gıyaplarında her ikisinin de 2’şer yıl 5’er ay hapis cezasıyla cezalandırılmalarıyla sonuçlandı.

Çiftin 2016 yılından beri yasak aşk yaşadıkları, 2019’un Temmuz ayında ise, hayvan besicisi kocanın banka hesabını boşaltıp, evdeki tüm eşyaları da alarak yurtdışına kaçtıkları bildiriliyor.

Kadının tüm bu süreç içerisinde kocasının hesabından sevgilisinin veya onun yakınlarının hesaplarına para aktarığı, sevgilisine özel araç aldığı, yurdışına kaçarken ikinci banka kartını da alıp bununla yurtdışında alışveriş yaptığı aktarılıyor.

Hayvan besicisi koca, tüm bunların kendisine toplamda 75 bin 141 evroya mal olduğunu belirtirken, eşinin banka hesabında sadece 1 evro bıraktığını söylüyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Vergi Mükelleflerinin Yüzde 40'ı Yoksulluk Sınırında: Gelir Eşitsizliği Alarm Veriyor

Yunanistan Ekonomik ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü (IOBE)’nün 2024 yılının ilk çeyreği için hazırladığı raporda, 2012 ile 2021 yılları arasındaki vergi verilerine dayalı analiz, ülkedeki gelir eşitsizliklerinin arttığını ve önemli bir yoksulluk riskinin varlığını gösteriyor.
Devamını oku...