Öğrenciye tecavüz eden sapık hakkında şok bilgiler! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Öğrenciye tecavüz eden sapık hakkında şok bilgiler!

Öğrenciye tecavüz eden sapık hakkında şok bilgiler!

22 yaşındaki üniversite öğrencisi bir genç kıza tecavüz eden ve görüntüleri canlı yayında facebook’ta yayınlayan 52 yaşındaki şahıs hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

%97 oranında görme engeli olduğunu söyleyen şahıs, ilk aşamada tüm yaşananların genç kızın rızasıyla olduğunu söylese de daha sonra kıza uyguladığı işkenceyi kabul etti. Polis ise görme engelinin o kadar yüksek olup olmadığı konusunda şüphelerin olduğunu söylüyor.

22 yaşındaki kız öğrenci Atina’nın Dafni bölgesinde elleri bacakları kelepçeli halde kamera dolu bir evde bulunmuştu.

ANT1 televizyon kanalının haberine göre genç kızı bağlı olarak esir tutan fail ahlaksız hareketlerini kayıt altına alıp internette canlı yayınlıyordu. Henüz bu bilgiler doğrulanmasa da polis evdeki kameralara incelemek üzere el koydu.

22 yaşındaki kız ise, 52 yaşındaki failin verdiği ve görme engelli olduğu için hizmetçi aradığına dair iş ilanına karşılık vererek orta yaşlı adama yardım ediyordu. Parasını almak için evine gittiğinde 52 yaşındaki şahsa bunun son ziyareti olduğunu söyleyen genç kız bir anda fail tarafından bayıltıldı ve zincirlerle tuvalete bağlanarak eve kapatıldı.

Ailesinin ise kızın çalışmasına razı olmadığı ve 48 saat boyunca haber alamadıktan sonra polise başvurmasıyla kızın kurtarıldığı kaydediliyor.

52 yaşındaki sapık tutuklanırken, genç kız ise hâlâ geçirdiği şoku atlatmış değil ve hastanede tedavi görüyor.

Evin sahibi ise kızı çarşaflar içinde gördüğünü ve “ayaklarım, ayaklarım” diye çığlık attığını ifade ederken kiracısı hakkında ise “Kendisini çok az gördük. Kirayı banka aracılığıyla ödüyordu. Görme engelli olduğunu biliyordum. Biraz kaprisli birisiydi. Her şeyi bildiğini sanan bir şahıstı ve kendi dediğinin olmasını istiyordu. Kendisiyle anlaşmak biraz zordu” açıklamasında bulundu.

İLGİLİ HABER

Kız öğrenci görme engelli tarafından tecavüz edildiğini savundu

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.