Kanserdi, veda videosu yayınlamıştı: Gazeteci Gerasimidu vefat etti - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kanserdi, veda videosu yayınlamıştı: Gazeteci Gerasimidu vefat etti

Geçtiğimiz günerde video yayınlayarak sevenlerine ölmek üzere olduğunu duyuran gazeteci Ariadni Gerasimidu hayata veda etti. Gerasimidu dört yıldır kolon kanseriyle mücadele ediyordu.

Araba ve motorlu araçlarla ilgili haberleriyle Yunanistan’ın tanınmış gazetecilerinden Ariadni Gerasimidu, yayınladığı bir video ile kanserle boğuştuğunu ve doktorların kendisine yapabileceği başka kemoterapi kalmadığını söylediklerini açıklamıştı.

Dört yıldır kanserle boğuştuğunu belirten gazeteci, ‘Geçtiğimiz hafta hastanede Greek Next Top Model izlerken, Geneviev Majari’nin saçları dökülmüş bir yarışmacıya samimiyetin güç olduğunu söylemesi sonrasında ağlayarak bu videoyu yapmaya karar verdim’ demişti.

Vücudunun kansere karşı dört sene son derece iyi mücadele ettiğini belirten Gerasimidu, geçtiğimiz günlerde bir dizi kemoterapi geçirdikten sonra, doktorların kendisine artık daha fazla kemoterapi yapılmasının mümkün olmadığını ve bu kurtuluş imkanının kalmadığını söylediklerini açıklamıştı.

Kendisine yanlış teşhis konulması nedeniyle yedi ay kaybettiğini ve tedaviye geç başladığını ifade eden genç gazeteci, ‘Diyeceğim o ki, her zaman bir ikinci ve üçüncü görüşü de almayı ihmal etmeyin’ ifadelerini kullanmıştı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Vergi Mükelleflerinin Yüzde 40'ı Yoksulluk Sınırında: Gelir Eşitsizliği Alarm Veriyor

Yunanistan Ekonomik ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü (IOBE)’nün 2024 yılının ilk çeyreği için hazırladığı raporda, 2012 ile 2021 yılları arasındaki vergi verilerine dayalı analiz, ülkedeki gelir eşitsizliklerinin arttığını ve önemli bir yoksulluk riskinin varlığını gösteriyor.
Devamını oku...