Ξεκινούν οι εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Κομοτηνής - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Ξεκινούν οι εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Κομοτηνής

Ξεκινούν οι εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Κομοτηνής

Από 22 Μαΐου έως 16 Ιουνίου θα γίνονται οι αιτήσεις επανεγγραφής-εγγραφής νηπίων για το σχολικό έτος 2017 – 2018, στο Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης (ΚΕΜΕΑ) του Δήμου Κομοτηνής, για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Οι αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τις νέες εγγραφές και επανεγγραφές θα υποβάλλονται στον Παιδικό Σταθμό της 1ης επιλογής του γονέα από τις 09:00 έως τις 13:00 μετά από επικοινωνία με τον Παιδικό Σταθμό, και θα παραλαμβάνονται από τις Προϊσταμένες των Παιδικών Σταθμών.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν τα νήπια που γεννήθηκαν από 01- 01-2013 (προνήπια) έως 30-3-2015. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί δύναται να φιλοξενούν και προνήπια. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το παιδί κατά την 30η/09/2017 να έχει συμπληρώσει την ηλικία των 2 ½ ετών και να αυτοεξυπηρετείται.

Η επιλογή των νηπίων εγκρίνεται με απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου, κατόπιν σχετικής έκθεσης που υποβάλλει η ειδική επιτροπή επιλογής νηπίων.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς στα γραφεία του ΚΕΜΕΑ (Γρ. Μαρασλή 1) και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Κομοτηνής (www.komotini.gr) και την ιστοσελίδα του ΚΕΜΕΑ (www.kemeak.gr).

Αιτήσεις γίνονται δεκτές καθ όλη τη διάρκεια του έτους. Έντυπα των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες Θα μπορούν να προμηθεύονται από τους Παιδικούς Σταθμούς, από τη Γραμματεία του ΚΕΜΕΑ (Γ. Μαρασλή 1 – 1ος Όροφος, τηλ. 25310/23175, 25310/72414), από την ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Κομοτηνής (www.komotini.gr) καθώς και από την ηλεκτρονική διεύθυνση του ΚΕΜΕΑ (www.kemeak.gr).

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.