Maliye Bakanı Staykuras Dedeağaç ve İskeçe’ye geliyor: İşte programı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Maliye Bakanı Staykuras Dedeağaç ve İskeçe’ye geliyor: İşte programı

Yunanistan Maliye Bakanı Hristos Staikouras

Yunanistan Maliye Bakanı Hristos Staykuras 15 Eylül 2021 Çarşamba günü Batı Trakya’ya gelerek Dedeağaç (Alexandroupoli) ve İskeçe (Xanth) şehirlerini ziyaret ederek temaslarda bulunucak. 

Çarşamba günü sabah saat 9.00’da Eyalet Başkanı hsitos Metios ve Evros’tan Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcı Dimitris Petrovic ile Dedeağaç’ta bir araya gelecek olan Bakan Staykuras, akabinde Dedeağaç Belediye Başkanı ile belediye binasında bir toplantı yapılacak. 

Ardından Dedeağaç Limanı Başkanı ve CEO’su Konstantinos Hacımihail ile birlikte Dedeağaç Limanı’na gezecek olan Maliye Bakanı saat 11.00 sularında Evros Ticaret Odası’nda iş insanlarıyla bir araya gelecek.

Bakan Staykuras’ın aynı gün öğleden sonra İskeçe’yi ziyaret etmesi ve İskeçe Belediye Başkanı Emmanuel Çelepis ile belediye binasında bir araya gelmesi bekleniyor.

Staykuras saat 19:00’da İskene Belediye Meclisi’nde bölgedeki iş insanları ve üreticilerle bir toplantıya katılacak. Saat 20.00’de, Selanik Aristotle Üniversitesi ve Tesalya Üniversitesi ile insansız hava aracı (drone) araştırma, geliştirme ve endüstriyel üretimi için işbirliği anlaşması imzalayan Trakya Dimokritos Üniversitesi Politeknik Okulu’nu ziyaret edecek.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe Milletvekili Burhan Baran'ın Dokunulmazlığı Kaldırıldı

İskeçe bağımsız milletvekili Burhan Baran’ın, Yunanistan Parlamentosu’nda yapılan oylama sonucu dokunulmazlığı kaldırıldı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...