Çimentoyla gömülen kadının katili kim? Erkek arkadaşı aranıyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Çimentoyla gömülen kadının katili kim? Erkek arkadaşı aranıyor

Yunanistan’ın Kiparissia bölgesinde 1 Eylül Çarşamba günü bir evin avlusundan insan iskeleti çıktı.

İskeletin, geçtiğimiz yıl kaybolan 42 yaşındaki Romen vatandaşı Monica Gius’un kaldığı evde çimento duvardan çıkması sonrası, kadına ait olduğuna kesin gözüyle bakılıyor.

İlk adli tıp incelemesi sonrasında cesedin 42 yaşındaki kadına ait olduğu kesin gibi görülürken, her ihtimale karşı DNA incelemesi de yapılacağı vurgulanıyor.

Kadının katilinin ise geçtiğimiz yılın Şubat ayına kadar söz konusu evde birlikte yaşadığı 39 yaşındaki erkek arkadaşı olduğu tahmin ediliyor.

Gius’un kız kardeşi cinayetin aydınlatılması için 39 yaşındaki adamın bulunmasının şart olduğunu söylerken, ‘Böyle olacağını tahmin ediyordum, kız kardeşimi sürekli dövüyor, hatta hastanelik ediyordu’ dedi.

İskeletin bulunduğu evin sahiplerinin şehir dışında kaldıkları ve bir yıl sonra ilk defa söz konusu eve gittikleri, temizlik yaparken avludaki duvarda bir bölümde çimentonun diğer bölümlere kıyasla daha farklı renkte olduğunu gördükleri eklendi.

Bunun üzerine ev sahiplerinin polise haber verdiği, polisin söz konusu yeri kazdığı ve altından iskelet çıktığı bildiriliyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Vergi Beyannamesi İçin Eşlere De Banka Hesabı Zorunluluğu!

Yunanistan Maliye Bakanlığı, bu yıl vergi beyannamesi verecek tüm vatandaşlardan banka hesap numarası (İBAN) bilgisini zorunlu hale getirdi. Bu yeni uygulama, evli çiftleri de kapsıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...