Patralı hemşire tepki topladı: ‘Madem vurdurdun, sen de kanser olacaksın’ - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Patralı hemşire tepki topladı: ‘Madem vurdurdun, sen de kanser olacaksın’

Yunanistan’ın Patra şehrinde bir hasta yakınına ‘Şimdi vudurdun ya, sen de baban gibi kanser olacaksın’ diyen hemşireye tepkiler büyüyor.

Kanser hastası babasına refakat etmek için aşı vurdurdurduğuna dair belgeleri sunan kızına, ‘Ha aşı da mı vurdurdun sen? Aferin. İki üç yıla kalmaz sen de buraya gelirsin’ diyen hemşireyle kadın arasında tartışma çıktı.

Kadının hemşireye önce sözlü olarak cevap verdiği, ardından da hasta ve refakatçilerin huzurunda birbirlerine girdikleri aktarılıyor.

Olayın uzamadığı, polis veya güvenlik müdahalesine gerek kalmadığı öğrenildi.

Bundan birkaç gün önce de yine Patra’da 16 yaşındaki kızını Kovid-19 aşısı vurdurmaya götüren bir anneye, doktorun alaycı bir şekilde yaklaştığı da basına yansımıştı.

Aşı retçisi sağlık çalışanlarının aşı vurdurmama konusunda direnmelerinin ötesinde vurduranları da vazgeçirmeye çalışmaları tepki toplamaya devam ediyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...