Κλήθηκαν 33 φορές στον Εισαγγελέα για τα αδέσποτα - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Κλήθηκαν 33 φορές στον Εισαγγελέα για τα αδέσποτα

Κλήθηκαν 33 φορές στον Εισαγγελέα για τα αδέσποτα

Τα αδέσποτα και η διαχείρισή τους στην πόλη της Κομοτηνής βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης μίας ακόμα συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Από τη συζήτηση ενημερωθήκαμε ότι ο εισαγγελέας έχει καλέσει 33 φορές δύο αντιδημάρχους του Δήμου για θέματα που αφορούν τα αδέσποτα σκυλιά. Από αυτές οι 10 εγκλήσεις έγιναν στον σημερινό αρμόδιο αντιδήμαρχο Ισμαήλ Λεβέντ και 23 στον προκάτοχό του Γιώργο Ζηλούδη. Να δείτε τι περιμένουν τους επόμενους αν δεν λυθεί το θέμα, είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης.

Στην ίδια συνεδρίαση μάθαμε ότι ρόλο στο θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων πανελλαδικά αναλαμβάνει ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, ως μέλος της διοίκησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Συγκεκριμένα του ανέθεσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ την αρμοδιότητα της διερεύνησης του θέματος και της κατάθεσης πρότασης σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της ΚΕΔΕ. Επίσης στις 6 Μαΐου γίνεται ένα συνέδριο στην Αθήνα σε συνδιοργάνωση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, στο οποίο αναμένεται να λάβει μέρος και ο δήμαρχος Κομοτηνής. Αυτό το συνέδριο αποδεικνύει ότι το πρόβλημα είναι οριζόντιο σε όλη την Ελλάδα, είπε ο κος Πετρίδης. – Χρόνος

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.