Pagoni: Doktorların yüzde 94,75’i aşılanmış durumda - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Pagoni: Doktorların yüzde 94,75’i aşılanmış durumda

Atina-Pire Hastane Doktorları Derneği Başkanı Matina Pagoni, hastane doktorlarının yüzde 94,75’inin Kovid-19 aşısıyla aşılandığını bildirdi.

Delta mutasyonunun çok çabuk bulaştığını ve çok saldırgan olduğunu belirten Pagoni, ‘Hemen aşılanın. Delta mutasyonunun bu kadar saldırgan olduğunu biz dahi tahmin etmiyorduk. Koskoca aileler geliyor hastanelere’ dedi.

An itibariyle 13 bebeğin koronavirüs nedeniyle hastaneye yatırıldığını belirten Pagoni,  bunun Delta mutasyonunun ne kadar saldırgan olduğunun en açık göstergesi olduğunu kaydetti.

Üçüncü doz aşıyla ilgili olarak ise, Başkan, Aşı Komisyonu’nun hassas gruplar dışında kimlerin üçüncü doz aşıyla aşılanacağı konusunda karar alma aşamasında olduğunu belirtti.

Sendikacı doktorların ilk aşı vurduranlar olduğunu aktaran Pagoni, vatandaşların aşıya ikna edilmesi için daha fazla bilgilendirmeleri gerektiğini, kendilerine ‘parmak sallamanın’ çözüm olmadığını aktardı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...