Selanik Belediye Otobüs şoförü 9 bin evro buldu: Sahibine teslim edildi - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Selanik Belediye Otobüs şoförü 9 bin evro buldu: Sahibine teslim edildi

Görsel arşivden kullanılmıştır.

Selanik Belediye otobüsünün içinde unutulan bir çantada yaklaşık 9 bin evro tutarında para bulundu. Çantayı bulan otobüs şoförü, parayla birlikte sahibine teslim etti.  

Selanik’te yaşlı bir adam sabah 9 sularında bindiği Harilau – Yeni Tren İstasyonu NSS güzergahını kullanan 10 numaralı hat otobüsünde kişisel eşyalarının olduğu bir çantayı unuttu. 

Öğlen 12’de mesai bitişinde otobüsün şoförü meslektaşıyla yer değiştirirken her zaman yapıldığı gibi otobüsün içinde yapılan incelemede söz konusu çanta bir koltuğun altında bulundu. 

Sürücü hemen istasyon şefine bulduğu çantayı teslim etti, yasal prosedürler takip edildi ve paranın bulunduğu çanta AT Harilaou’ya teslim edildi ve yaşlı adama parasını alması için bilgi verildi..

İçinde 9 bin evro bulunan çantayı bulan Selanik Belediye Otobüsü şoförü olayı anlatırken, “Çalıştığım 18 yılda, unutulmuş şeyleri ilk kez bulmuyorum. Birinin kimliğini bulmak, onu kaybeden kişi için önemlidir. Bugün, her zaman olduğu gibi, asla ikinci bir düşüncem yoktu. İçinde para olan çantayı bulur bulmaz onu teslim etmek için acele ettim. Görevimi yapmaya devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine - Selanik Otoban Ücretlerinde Büyük Zamlar: 20 Evro Gidiş Geliş!

Egnatia Otobanı üzerinde yapılan yeni düzenlemelerle, Gümülcine – Selanik arası ve tersi güzergah için geçiş ücretlerinde önemli oranda artışlar yaşanıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Selanik'te Anneden Oğluna Yaşam Bağışı: Bir Böbrek, Yeniden Doğuşun Hikayesi

Selanik’te, Dünya Kadınlar Günü’nün hemen ardından gerçekleşen dokunaklı bir olay, annelerin çocukları için neleri göze alabileceğinin canlı bir örneğini sergiliyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunan Savcılar Birliği'nden Mahkemelere Ek Güvenlik Önlemleri Talebi

Selanik İstinaf Mahkemesi’ne patlayıcı gönderilmesinin ardından, Yunan Savcılar Birliği devlete mahkemelerde güvenliğin artırılması için acil önlemler alınması çağrısında bulundu.
Devamını oku...