22 yaşındaki genç kız yine kayboldu: Gören haber versin - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

22 yaşındaki genç kız yine kayboldu: Gören haber versin

Haidari’de 13 Ağustos’ta ortadan kaybolan Evangelia Çiamis adındaki 22 yaşındaki genç kız, 15 Ağustos’ta bulunmuştu ancak hastanede kaçtı ve yeniden kayboldu.

13 Ağustos tarihinde Haidari’den kaybolan 22 yaşındaki Evangelia’nın yeri dün bulunmuş, ancak Canio Genel Hastanesi’nden tekrar kaçtıktan sonra izini kaybolmuştu.

Çocuğun Gülümsemesi Vakfı çok ciddi sağlık sorunları nedeniyle hayatını tehlikeye atan genç kız ile ilgili tekrar arama duyurusu yayınladı.

Evangelia Çiamis, polis yetkilileri ve Çocuğun Gülümsemesi yetkilileri tarafından, sağlık durumu çok kritik olduğu için aranmasına devam ediliyor. 

Evangelia Tsiami 1.70 m boyunda, 60 kg ağırlığında, kısa sarı saçlı ve mavi gözlüdür. En son mavi kısa kollu bir bluz, mavi şalvar pantolon ve siyah sandalet giydiği görülmüştür.

Herhangi bir bilgisi olan varsa, 24 saat boyunca Çocuğun Gülümsemesi Vakfı ile veya Avrupa Çocuk Kaybolma Hattı 116000’dan veya yunanistan genelinde tüm Polis Karakollarıyla iletişime geçmesi rica olunur.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yassıköy'ün Sevimli Dostu 'Kurt' Kayıp!

Yassıköy Belediyesi’ne ait sevilen köpek ‘Kurt’, son 10 gündür kayıp. Sakin mizacı ve insanlarla olan yakın ilişkisiyle tanınan ‘Kurt’, Yassıköy sakinlerinin de sevgilisi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe Dağlarında Kaybolan Çift Sağ Salim Bulundu

Livaditis yakınlarındaki İskeçe dağlık bölgesinde kaybolan yaşlı çift, başarılı bir arama operasyonunun ardından bulundu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe'de Endişeli Arayış: 28 Yaşındaki Genç Kasım Ayından Beri Kayıp

İskeçe’den 28 yaşındaki Themistoklis Fridas’ın kaybolması ve bir türlü bulunamaması bölgede endişeye yol açtı.
Devamını oku...