Τον Εχίνο επισκέφτηκε ο Υπουργός Παππάς - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Τον Εχίνο επισκέφτηκε ο Υπουργός Παππάς

Τον Εχίνο επισκέφτηκε ο Υπουργός Παππάς

Από τη Σταυρούπολη ξεκίνησε την περιοδεία του στη Θράκη ο Υπουργός Νίκος Παππάς.

Τη δυνατότητα σε περίπου 60 χιλιάδες κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών των νομών Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, να έχουν πρόσβαση μέσω της Cosmote και της Νova στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια ελεύθερης λήψης δίνει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς, ο οποίος πραγματοποιεί, σήμερα και αύριο, περιοδεία στη Θράκη.

«Χιλιάδες νοικοκυριά έχουν πλέον πρόσβαση και στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Τηλεπικοινωνιών Νίκος Παππάς και συμπλήρωσε «Ήταν μια απαράδεκτη κατάσταση που προέκυψε από την αεροπειρατεία που έγινε στη χώρα μας πριν λίγα χρόνια για να περάσει το φάσμα στη γνωστή ιδιωτική εταιρεία., κίνηση στην οποία εντάσσονταν και το βίαιο κλείσιμο της ΕΡΤ. Για την ΕΡΤ οι άνθρωποι που ζουν εδώ πληρώνουν ανταποδοτικό τέλος και δεν είχαν τη δυνατότητα να ακούν ούτε καν την ελληνική γλώσσα. Δεν υπάρχουν περιοχές που είναι σβησμένες από τον τηλεοπτικό χάρτη».

Νωρίτερα είχε περάσει από το Δ’ Σώμα Στρατού όπου συνάντησε τον Διοικητή Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά ενώ ακολούθησε η επίσκεψη στο Δημαρχείο της Μύκης. Στον Εχίνο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους κατοίκους, με τη συνοδεία διαρκώς, των τριών βουλευτών του κόμματος Ζεϊμπέκ, Γιαννακίδη, Στογιαννίδη. Οι κάτοικοι του εξέθεσαν μια σειρά από προβλήματα.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.