Yunan ordusu sokağa iniyor: Yangınla mücadeleye katılacak - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunan ordusu sokağa iniyor: Yangınla mücadeleye katılacak

Yunanistan’da hükümet yetkilileri, devam eden yangınlarla mücadele kapsamında Yunan Silahlı Kuvvetleri’ni de saha sürmeye hazırlanıyorlar.

Başbakanlık Sarayı’nda Milli Savunma Bakanı Nikos Panayotopulos, Bakan Yardımcısı Alkiviadis Stefanis, Devlet Bakanı Yorgos Gerapetritis, Başbakan Vekili Thodoros Livanios ve Genelkurmay Başkanı Konstandinos Floros ile biraraya gelen Başbakan Kiryakos Miçotakis, ordunun yangınlarla mücadeleye katılıp katılmaması konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıda, Silahlı Kuvvetlerin yangına karşı önlem alma ve yangın söndürme mücadelesinde aktif rol alması kararlaştırıldı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...