Korona testi pozitif çıkan adamı ve eşini otelinden attı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Korona testi pozitif çıkan adamı ve eşini otelinden attı

Yunanistan’da bir otel sahibi, koronavirüs testi pozitif çıkan müşterisini otelinden attı.

Kuzey Yunanistan’da gerçekleşen olayda, tatile giden çiftin koronavirüs testi yaptırdıkları, kadının test sonucunun negatif, erkeğinkinin ise pozitif çıktığı belirtildi.

Olay Sivil Koruma Genel Sekreterliği’ne bildirilirken, kendilerine kaldıkları otele dönmeleri ve direktif beklemelerinin salık verildiği kaydedildi.

Pazar günü boyunca kendilerine herhangi bir direktif gelmezken, ertesi gün de direktif gelmeyince kadının otel lobisine inip durumu otel sahibine bildirdiği, otel sahibinin ise ‘Hemen oteli terk edin’ dediği aktarıldı.

Kadın her ne kadar ilk direktifin otelde kalmaları ve kendilerinin oradan alınıp karantina oteline götürülecekleri yönünde olduğunu belirtse de, otel sahibinin az sonra gelip Sivil Güvenlik Genel Sekreterliği ile görüştüğünü belirterek kendilerini arkası açık bir kamyonete bindirdiği ve sağlık ocağının önüne terk ettiği vurgulandı.

Çiftin sağlık ocağının önünde 19 saat boyunca bankta yatıp, kendilerini karantina oteline götürecek olan ambulansı bekledikleri bildirildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Vergi Mükelleflerinin Yüzde 40'ı Yoksulluk Sınırında: Gelir Eşitsizliği Alarm Veriyor

Yunanistan Ekonomik ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü (IOBE)’nün 2024 yılının ilk çeyreği için hazırladığı raporda, 2012 ile 2021 yılları arasındaki vergi verilerine dayalı analiz, ülkedeki gelir eşitsizliklerinin arttığını ve önemli bir yoksulluk riskinin varlığını gösteriyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Çiftçi Kartı Uygulaması Başladı

Yunanistan Kırsal Kalkınma ve Gıda Bakanlığı, üreticilerin (çiftçiler ve hayvancılar) hayatını kolaylaştırmak amacıyla yeni bir uygulama olan Çiftçi Kartı’nı hayata geçirdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya Afrika'dan Gelen Toz Bulutları Altında

Afrika’dan gelen toz bulutları yağmurla birlikte başta Batı Trakya olmak üzere tüm Yunanistan’ı sardı.
Devamını oku...