Yunanistan’ın sevilen oyuncusu kadınları iğfal suçundan hapsi boyladı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan’ın sevilen oyuncusu kadınları iğfal suçundan hapsi boyladı

Petros Filippidis

Yunanistan’da tiyatro ve televizyonların sevilen ismi Petros Filippidis, bir iğfal ve iki iğfal girişimi suçlamasıyla tutuklandı.

Geceyi Atina Emniyeti’nde geçiren Filippidis, saat 13:00 sularında Tripoli Hapishanesi’ne gönderildi.

Tripoli Hapishanesi’nin diğer hapishaneler gibi 3-4 kişilik koğuşlardan oluşmadığı, tutukluların 18-20 kişilik koğuşlarda kaldıkları ve genel olarak iğfal, sarkıntılık, çocuklara sarkıntılık gibi suçlardan mahkum olanların tutulduğu, söz konusu hapishanede iğfal suçundan hapsedilen bir diğer oyuncu-yönetmen Dimitris Lignadis’in de bulunduğu kaydedildi.

Bundan 6 ay önce Anna Maria Papaharalambus, Pinelopi Anastasopulu ve Lena Drosaki adlı 3 kadın oyuncu Petros Filippidis hakkında sarkıntılık, sözlü sarkıntılık, sahne dışında rahatsız edici hareketler gibi suçlamalarla suç duyurusunda bulunmuşlardı.

Söz konusu olaylar zamanaşımına uğradığından pek üzerinde durulmazken, başka kadınların da ünlü oyuncu hakkında benzer suçlamalarla suç duyurusunda bulunmaları yetkilileri harekete geçirmişti.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Biden: ABD Ve Yunanistan Arasındaki İttifak Her Zamankinden Daha Güçlü

ABD Başkanı Joe Biden, Yunanistan Bağımsızlık Günü dolayısıyla yayımladığı bir mesajda, ABD ve Yunanistan arasındaki ittifakın her zamankinden daha güçlü olduğunu belirtti.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da İlaç Kıtlığı: EOF, 233 İlaçta Eksiklik Bildirdi

Yunanistan Ulusal İlaç Örgütü (EOF), sağlık sektörünü alarm durumuna geçiren bir açıklama yaparak, ülkede 233 ilacın kıtlığının yaşandığını duyurdu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Akaryakıt Fiyatlarında Yükseliş: Kurşunsuz Benzin 2 Evroya Yaklaşıyor

Yunanistan’da akaryakıt fiyatlarındaki artış trendi devam ediyor. Attika Petrol Perakendecileri – Akaryakıt Bayileri Birliği Başkanı’nın açıklamalarına göre, kurşunsuz benzinin litre fiyatının çok yakın bir zamanda 2 Evro’ya ulaşması bekleniyor.
Devamını oku...