Gümülcine Vakıflar İdaresi’nden teşekkür - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Vakıflar İdaresi’nden teşekkür

Gümülcine Vakıflar İdaresi yönetimi Kurban bayramı öncesinde yardıma muhtaç çocuk ve gençlerin ihtiyaçlarını karşılamada kendilerine yardım eden bölge esnaflarına teşekkür etti.

Gümülcine Vakıflar İdaresi’nin yayınladığı teşekkür açıklaması şöyle:

Vakıflar İdaresi olarak Vilayetimiz genelinde yetim, öksüz ve yardıma muhtaç olan çocuk ve gençlerimizin Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaçlarını karşılama çabamıza destek veren şehrimiz  işletmeci ve meslek sahiblerine ayrıca her bilinen ve bilinmeyen kişilere ayrı ayrı teşekkürlerimizi arz ederiz.

Çocuk ve gençlerimizin ışıldayan tebessümleri ve sevinç çığlıkları bizim için en büyük mükâfat ve faaliyetlerimizin tanınması olarak  bizlere bu çabamızda daha da yoğun biçimde devam etmemize güç vermekte bu hususta bizlere destekleyici olarak daha da çok insanımızın var olacağını biliyoruz.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Vakıflar İdaresi'nden Yassıköy Sağlık Merkezi'ne Anlamlı Destek

Gümülcine Vakıflar İdaresi, sağlık hizmetlerinin ön cephesinde önemli bir katkıda bulunarak, 6 Mart Çarşamba günü Yassıköy Sağlık Merkezi’ne iki adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine'de 2'inci Azınlık İlkokulu'na Güneş Enerjisi Panelleri Konuldu

Gümülcine’deki azınlık okullarında çevreci ve sürdürülebilir enerji kullanımını teşvik etmek amacıyla güneş enerji panelleri konulmasına Vakıflar İdaresi öncülüğünde devam ediliyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Vakıflar İdaresi'nden Anlamlı Yardım

Sağlık sorunları nedeniyle özel ihtiyaç sahibi bir çocuğa Gümülcine Vakıflar İdaresi tarafından özel tasarım tekerlekli sandalye hediye edildi.
Devamını oku...