Yalımlı köyünde kaçak çöp atana ceza geliyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yalımlı köyünde kaçak çöp atana ceza geliyor

Yalımlı (Koptero) köyündeki kaçak çöplük.

Yassıköy (Iasmos) Belediyesi’ne bağlı Yalımlı (Koptero) köyündeki kaçak çöplüğe ceza kesilecek. Belediye yönetimi kaçak çöp atan 6-7 kişi hakkında kanuni işlem başlattığını açıkladı.

Yassıköy Belediyesi’ne bağlı Yalımlı köyündeki kaçak çöplük hakkında hukuki işlem başlatıldı. Köyün yakınındaki kaçak çöplük halk sağlığına ve çevreye zarar veriyor.

Bölge halkının hem çevreye ve hem de kendilerine saygı duymadığını belirten Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, bundan öyle belediyeye ve çevreye saygı göstermeyerek bu görüntüye sebep kim verirse gereken tüm kanuni işlemleri yapmaktan çekinmeyeceğini açıkladı.

Kaçak çöplüğe çöp attıklarını tespit edilen kişiler hakkında kanuni işlem başlattıklarını kaydeden Belediye Başkanı sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bugün burada gördüğümüz bu rezil görüntüye son veriyoruz. Çok sabrettik. Gerektiği şekilde halkımızı bilgilendirmeye çalıştık. Maalesef bizim duyarlılığımıza halkımız ses vermedi. Ne kendilerine ne de çevreye karşı saygılı olmadılar. Şu andan itibaren polisi bilgilendirmiş durumdayız. Kanıtlar elde ettik gördüğünüz bu noktadan. 6-7 kişi hakkında hem kanuni işlem gerçekleştirilecek, hem de gereken cezalar kesilecek. Her kim ki bundan böyle belediyemize ve çevreye saygı göstermeyerek bu görüntüye sebep verirse gereken tüm kanuni işlemleri yapmaktan da çekinmediğimizi belirtmek istiyorum.”

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et