Gümülcine’de çaldıkları kamyonla Drama’da yakalandılar - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine’de çaldıkları kamyonla Drama’da yakalandılar

Gümülcine’de çaldıkları kamyonla Drama’da yakalandılar

Drama Polisi tarafından tutuklanan 34 ve 55 yaşlarında iki Yunan vatandaşı ile 48 yaşındaki bir Türk vatandaşı hakkında hırsızlık, zarara yol açma ve polise itaatsizlik suçlamalarıyla iddianame hazırlandı.

Çarşamba günü meydana gelen olayda 55 yaşındaki kişinin kullandığı ve diğer iki şahsın içinde bulunduğu kamyona polis dur işareti yaptı. Kamyon şoförünün polisin işaretine uymamasıyla kovalamaca başladı.

Kısa süre sonra kamyondaki şahıslar hareket halindeki kamyonu terk ederek koşarak kaçmaya başlarken, kamyon bir işletmeye ait çitlere çarparak durdu ve zarara yol açtı.

Polisler kısa süre zarfında önce 48 yaşındaki Türk vatandaşını daha sonra da tarımsal bölgede diğer iki faili yakalamayı başardı.
Yapılan araştırma sonrası kamyonun Salı gecesi Gümülcine’de (Komotini) çalındığı ortaya çıktı ve kamyon sahibine iade edildi.

55 yaşındaki şahsın ise Kassandra cezaevinde bulunan ve kendisine verilen 9 günlük izinden sonra geri dönmeyen firari mahkum olduğu kaydedildi. failin kasten adam öldürme, cezaevinden firar etme ve diğer farklı suçlamalardan hüküm giydiği ve geçen hafta Pazartesi gününden bu yana polis tarafından arandığı belirlendi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et