Ey Batı Trakyalı: Arama Kurtarma gönüllüsü olmaya hazır mısın? - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Ey Batı Trakyalı: Arama Kurtarma gönüllüsü olmaya hazır mısın?

Sevgili Batı Trakyalılar, Arama Kurtarma gönüllüsü olmaya hazır mısınız? Haydi Yunan Arama Kurtarma Teşkilatı’nı tanımaya gelin.

Yunan Arama kurtarma teskilati Rodop şubesi gönüllü olarak Yunistan çapında ve tüm dünyada olası doğal afetlerde aktif rol almak isteyen ve elinden gelen yardımı sunabilecek yeni gönüllü cankurtaranlar arıyor.

Grubun çalışmalarına katılmak için; Arama Kurtarma, İlk yardım, Yangınlarla Mücadele ve Afet Telekomünikasyon iletişimleri gibi teorik ve Pratik eğitim alacaktırlar.

Daha fazla bilgi almak için 7 Temmuz saat 20.00’de Gümülcine Belediyesi Çok Amaçlı Merkezi’nde düzenlenecek olan toplantıda teşkilatın çalışmalarını tanımak için bir buluşmaya gelebilirsiniz.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Miçotakis’ten Türkiye’ye giden Yunan arama-kurtarma ekibine teşekkür

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Türkiye’deki deprem sonrası bölgeye giden arama-kurtarma ekibine bir ziyaret gerçekleştirdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Rodop’ta arama-kurtarma gönüllüsü olmak isteyenlere çağrı

Yunan Arama-Kurtarma Teşkilatı’nın Rodop şubesi, gönüllü olarak Yunistan çapında ve tüm dünyada olası doğal afetlerde aktif rol almak isteyen ve elinden gelen yardımı sunabilecek yeni gönüllü cankurtaranlar arıyor.
Devamını oku...