Öğretmeni sakat bırakan adama 8 yıl hapis cezası - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Öğretmeni sakat bırakan adama 8 yıl hapis cezası

Yunanistan’da Larisa İstinaf Mahkemesi, bir av köpeği yüzünden 30 yaşındaki öğretmeni sakat bırakan 67 yaşındaki adama 8 yıl 4 ay hapis cezası verdi.

Kardiçalı olan 67 yaşındaki adamın bir köpek tartışması sonrası 30 yaşındaki öğretmene av tüfeğiyle 3 el ateş edip kayıprlara karıştığı belirtiliyor.

30 yaşındaki öğretmen komşuların ilk yardım müdahaleleriyle hayatta kalmayı başarırken, 67 yaşındaki adamın ise 6 gün sonra polise gidip teslim olduğu vurgulanıyor.

67 yaşındaki adam 2 buçuk yıl hapis yattıktan sonra serbest kalırken, yasalar kararı yeniden hapse girmesinin söz konusu olmadığı, sadece sakat kalan 30 yaşındaki öğretmenin talep ettiği ve mahkemenin kararlaştıracağı tazmninat miktarını ödemeye mahkum olacağı aktarılıyor.

Yine aynı şekilde, 67 yaşındaki adamın tüm malvarlığını yakınlarına devrettiği, bunu da tazminat ödememek için yaptığı ekleniyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Biden: ABD Ve Yunanistan Arasındaki İttifak Her Zamankinden Daha Güçlü

ABD Başkanı Joe Biden, Yunanistan Bağımsızlık Günü dolayısıyla yayımladığı bir mesajda, ABD ve Yunanistan arasındaki ittifakın her zamankinden daha güçlü olduğunu belirtti.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da İlaç Kıtlığı: EOF, 233 İlaçta Eksiklik Bildirdi

Yunanistan Ulusal İlaç Örgütü (EOF), sağlık sektörünü alarm durumuna geçiren bir açıklama yaparak, ülkede 233 ilacın kıtlığının yaşandığını duyurdu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Akaryakıt Fiyatlarında Yükseliş: Kurşunsuz Benzin 2 Evroya Yaklaşıyor

Yunanistan’da akaryakıt fiyatlarındaki artış trendi devam ediyor. Attika Petrol Perakendecileri – Akaryakıt Bayileri Birliği Başkanı’nın açıklamalarına göre, kurşunsuz benzinin litre fiyatının çok yakın bir zamanda 2 Evro’ya ulaşması bekleniyor.
Devamını oku...