Batı Trakya’da gıda yardımı yapılacak - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya’da gıda yardımı yapılacak

Avrupa’nın TEBA programı çerçevesinde Batı Trakya’da Evros ilinin Dimetoka (Didimotiho) ve Kumçifliği (Orestiada) kasabalarında 22-24 Haziran tarihleri arasında gıda yardımı dağıtılacak.

Yardımlar tüm koronavirüs önlemleri çerçevesinde gerçekleşecekken, önceden telefonla randevu alınması gerek.

Kumçiftliği’nde Ethnomartiron 98 (eski mahkeme) adresinde 9:00 – 19:00 arası gerçekleşecek olan dağıtım, Dimetoka’da ise İpsilandu 3-5 (halk pazarı alanı) adresinde 9:00 – 17:00 arasında gerçekleşecek.

Vatandaşların daha iyi hizmet alabilmeleri için yanlarında plastik poşet veya pazar alışverişi çantası getirmeleri öneriliyor.

Yine aynı şekilde hak sahiplerinin yanlarında kimlik kartı (taftotita) bulundurmaları ve AMKA numaralarını bilmeleri isteniyor.

Hak sahipleri daha detaylı bilgi ve randevu için Kumçiftliği Belediyesi’nin ilgili birimine 2552081375, Dimetoka Belediyesi’nin ilgili birimine ise 2553023480 numaralı telefonlardan ulaşabilirler.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine - Selanik Otoban Ücretlerinde Büyük Zamlar: 20 Evro Gidiş Geliş!

Egnatia Otobanı üzerinde yapılan yeni düzenlemelerle, Gümülcine – Selanik arası ve tersi güzergah için geçiş ücretlerinde önemli oranda artışlar yaşanıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kurcalı Köyünde Trajik Yangın: Hayatını Kaybetti

Batı Trakya’da Rodop ilindeki Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı Kurcalı köyünde, meydana gelen ve yürekleri sızlatan olay, derin üzüntüye neden oldu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Prof Görür'ün İstanbul İçin Olası Deprem Uyarısı Batı Trakya'yı Etkiliyor Mu?

Profesör Dr. Naci Görür’ün İstanbul’da beklenen büyük depremle ilgili uyarıları sonrası akıllara Batı Trakya’da durum ne olur sorusunu getirdi.
Devamını oku...