Glika Nera canisi itiraf etti: Soygun yoktu, kafamda tasarladım - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Glika Nera canisi itiraf etti: Soygun yoktu, kafamda tasarladım

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın Glika Nera bölgesinde 20 yaşındaki karısını 11 aylık bebeğinin önünde boğan katil koca itiraflarına devam ediyor.

Haberle ilgili yayını izlemek için videoya TIKLAYIN

Karısının kendisiyle ayrılmak istediğini söylemesi sonrası cinnet geçirdiğini belirten 32 yaşındaki katil pilot, onu nefes borusunu tıkamak kaydıyla boğduğunu itiraf etti.

Caroline isimli şanssız annenin o gece internet üzerinden kalmak için otel aradığı kaydedilirken, katil olaya ‘soygun’ yalanı ekleyerek 40 gün boyunca adeta tiyatro oynadığını aktardı.

Katilin, polislerin kendisini Emniyet’e davet etmesi sonrası Caroline’ın 40. ölüm günü anma törenine gitmek isteyerek bir gün erteleme talep ettiği, törende de tiyatroya devam ederek şanssız kadının annesine sarıldığı aktarılıyor.

Katilin, Caroline’in cenaze töreninde de aynı tiyatroyu oynadığı, sürekli kızına sarılarak ağladığı ve yaptığı konuşmada katlettiği eşine övgüler düzdüğünün altı çiziliyor.

32 yaşındaki katilin bu tavırları, sosyal medyada büyük tepki çekmeye devam ediyor.

Katili ele veren detaylar

Öte yandan katili ele veren detayların ise Caroline’ın cep telefonu ve smartwatch’ı olduğu belirtiliyor.

Talihsiz kadının cep telefonundan olay gecesi kalmak için otel araştırdığı belli olurken, yine aynı şekilde katili olacak olan eşiyle birbirlerine hakaret içerikli mesajlar gönderdikleri de aktarılıyor.

Yine aynı şekilde smartwatch’ında nabız atışlarının durduğu anın kocasının belirttiği saatle çelişmesi de katili ele veren bir başka detay.

Son olarak, cani, Caroline’ı öldürüp kafasında ‘soygun’ hikayesini tasarladıktan sonra, inandırıcı olması için köpeklerini de boğduğunu ve astığını söyledi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Biden: ABD Ve Yunanistan Arasındaki İttifak Her Zamankinden Daha Güçlü

ABD Başkanı Joe Biden, Yunanistan Bağımsızlık Günü dolayısıyla yayımladığı bir mesajda, ABD ve Yunanistan arasındaki ittifakın her zamankinden daha güçlü olduğunu belirtti.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da İlaç Kıtlığı: EOF, 233 İlaçta Eksiklik Bildirdi

Yunanistan Ulusal İlaç Örgütü (EOF), sağlık sektörünü alarm durumuna geçiren bir açıklama yaparak, ülkede 233 ilacın kıtlığının yaşandığını duyurdu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Akaryakıt Fiyatlarında Yükseliş: Kurşunsuz Benzin 2 Evroya Yaklaşıyor

Yunanistan’da akaryakıt fiyatlarındaki artış trendi devam ediyor. Attika Petrol Perakendecileri – Akaryakıt Bayileri Birliği Başkanı’nın açıklamalarına göre, kurşunsuz benzinin litre fiyatının çok yakın bir zamanda 2 Evro’ya ulaşması bekleniyor.
Devamını oku...