Δύο κύπελλα στους μοτοσικλετιστές του Έβρου - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Δύο κύπελλα στους μοτοσικλετιστές του Έβρου

Δύο κύπελλα στους μοτοσικλετιστές του Έβρου

Δύο κύπελλα κατέκτησε το Αθλητικό Σωματείο «Λέσχη Μοτ/των Έβρου Αλεξανδρούπολης στον τριήμερο Βαλκανικό αγώνα «RALLY HARD ENDURO».

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου της Λέσχης Μοτ/των Έβρου Αλεξανδρούπολης:

Στο Νομό Έβρου και στο Αθλητικό Σωματείο «Λέσχη Μοτ/των Έβρου Αλεξανδρούπολης ήρθαν τα δύο από τα τρία κύπελλα που πήρε συνολικά η Ελλάδα στον τριήμερο Βαλκανικό αγώνα «RALLY HARD ENDURO» από τα αδέλφια Κυριακίδη, Μάκη και Ραφαήλ..!!

Μεγάλη χαρά , συγκίνηση και σαμπάνιες στην πόλη KIRDJALI της Βουλγαρίας όπου ανάμεσα σε όλα σχεδόν τα Βαλκανικά κράτη σηκώσαμε υπερήφανοι την Ελληνική σημαία , ψηλά , στην πρώτη θέση , από τον Μάκη Κυριακίδη και στην τρίτη από τον Ραφαήλ Κυριακίδη στην κατηγορία των ATV.!

Η υπόλοιπη αγωνιστική ομάδα από τον Νομό Έβρου αποτελούμενη από τους       Αναστασιάδη Δημήτρη , Γλήνια Γιώργο , Δανογλίδη Νίκο και Κριτού Κριτή μετά από πολλές ατυχίες , τραυματισμούς και μηχανικές βλάβες , την Κυριακή , καταφέραμε όλοι μας να δούμε την καρό σημαία του τερματισμού , γεμάτη χαρά , συγκίνηση και προπαντός πολύτιμες εμπειρίες… ζωής , που με αυτές , ανανεώσαμε το ραντεβού μας για του χρόνου.!

Στα υπόλοιπα της ιστορίας – περιπέτειας το τρίτο κύπελλο πήρε Ελληνικό πλήρωμα στην κατηγορία των αυτοκινήτων 4Χ4 BUGGY….!!

Μπράβο σε όλους μας…. Μπράβο στους κυπελλούχους…. Μπράβο στην Λέσχη ΛΕ.Μ.Ε Αλεξ/πολης… Μπράβο και στον Δήμαρχο του KIRDJALI (στην μέση της φωτογραφίας να κρατά την Ελληνική μας Σημαία) που ανέλαβε όλα τα έξοδα του Αγώνα..!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ Α.Σ. ΛΕΣΧΗ ΜΟΤ/ΤΩΝ ΕΒΡΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

ΚΡΙΤΟΥ ΚΡΙΤΗΣ

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.