Hatzidakis: Hükümet 4’üncü memorandumu getiriyor - Azınlıkça
Uncategorized

Hatzidakis: Hükümet 4’üncü memorandumu getiriyor

Hatzidakis: Hükümet 4’üncü memorandumu getiriyor

ND Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kostis Hatzidakis “hükümet Yunanistan’a yönelik mali uyum programının ikinci değerlendirmesini tamamlamak bir yana, dördüncü memorandumu getiriyor” açıklamasında bulundu.

Hatzidakis SYRIZA-ANEL hükümetinin getireceği yeni memorandumu “ağır” olarak tanımlarken, en azından 2020 yılına kadar uzanacak bir memorandum olacağını ve bunun hükümetin amatörlüklerinin bir sonucu olduğunu savundu.

Hükümet kanadının anamuhalefet partisi ND’nin olumlu önlemlere bile “hayır” dediği yönündeki eleştirilerine de cevap veren Hatzidakis “3,6 milyar euro veriyoruz ve karşılığında bir şey almıyoruz. Zira bunun karşılığında alınacak önlemler sadece aşırı fazla vergilerin çok iyi sonuç vermesi durumunda geçerli olacak” dedi.

Troykanın alınacak önlemlerin tamamını istemediğini bunun Tsipras-Kammenos hükümetinin faturası olduğunu dile getiren Hatzidakis, Atina Haber Ajansına yaptığı açıklamada ND’nin iktidara geldiğinde ülkenin imzaladığı uluslararası sözleşmeleri silmeyeceğini de sözlerine ekledi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et