Gece sokağa çıkma yasağı ne zaman kadar sürecek? - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gece sokağa çıkma yasağı ne zaman kadar sürecek?

Yunanistan Hükümet Sözcüsü Aristotelia Peloni, yürürlükte olan 00:30 – 05:00 arası sokağa çıkma yasağı uygulamasının Haziran ortasına kadar süreceğini açıkladı.

Söz konusu uygulamayla ilgili herhangi bir değişiklik beklemediğini söyeleyen Hükümet Sözcüsü, yasağın Haziran ortalarına süreceğini tahmin ettiğini açıkladı.

Peloni, Başbakan Kiryakos Miçotakis’in ülkeye daha fazla turist gelmesi için çabalarını yoğun şekilde sürdürdüğünü de aktarırken, Yunanistan’ın 1 Haziran Salı gününden itibaren Avrupa Birliği’nin ‘aşı sertifikası’nı da yürürlüğe sokan ilk ülkelerden olduğunu hatırlattı.

Bu yıl turizmin geçtiğimiz yıla kıyasla çok daha iyi olacağını söyleyen Sözcü, ‘Ülkemiz turizm için güvenli ülke olduğunun mesajını dört bir yana salmış durumda’ dedi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Vergi Mükelleflerinin Yüzde 40'ı Yoksulluk Sınırında: Gelir Eşitsizliği Alarm Veriyor

Yunanistan Ekonomik ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü (IOBE)’nün 2024 yılının ilk çeyreği için hazırladığı raporda, 2012 ile 2021 yılları arasındaki vergi verilerine dayalı analiz, ülkedeki gelir eşitsizliklerinin arttığını ve önemli bir yoksulluk riskinin varlığını gösteriyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Çiftçi Kartı Uygulaması Başladı

Yunanistan Kırsal Kalkınma ve Gıda Bakanlığı, üreticilerin (çiftçiler ve hayvancılar) hayatını kolaylaştırmak amacıyla yeni bir uygulama olan Çiftçi Kartı’nı hayata geçirdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya Afrika'dan Gelen Toz Bulutları Altında

Afrika’dan gelen toz bulutları yağmurla birlikte başta Batı Trakya olmak üzere tüm Yunanistan’ı sardı.
Devamını oku...