TEDx Komotini’den ilk etkinlik: Mantığın Devrimi - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

TEDx Komotini’den ilk etkinlik: Mantığın Devrimi

TEDx Komotini’den ilk etkinlik: Mantığın Devrimi

TEDx Komotini Gümülcine’de (Komotini) “Mantığın Devrimi” (The Revolution of Logic) adlı ilk etkinliğini düzenlemeye hazırlanıyor.

Etkinlik 7 Mayıs Pazar günü Arcadia otelinin konferans salonunda yapılacak.

TEDx Komotini’nin resmi internet sitesinde etkinlikle ilgili bütün bilgilere yer veriliyor. Şu ana kadar adı açıklanan 9 konuşmacı, mantığın devrimi ile ilgili kendi tecrübelerini paylaşacak. Etkinlik için biletler Viva sitesi üzerinden satışa sunulurken konuşmacılar ise şöyle sıralandı: Konstantinos Gatsios, Anastasios Tzikas, Yorgos Mitakidou, Orestis Orman, Nikos Theodorakis, Nefeli Georgala, Dimitris Michalaros, Ilias Vrochidis ve Minas Kosmidis.

TEDx Komotini’nin etkinlikle ilgili açıklamasının Yunanca tam metni BURADA!

TED nedir?

TED, kâr amacı gütmeyen özel Sappling Vakfı’nın sahip olduğu, “Yaymaya Değer Fikirleri” yaymak amacı ile kurulmuş küresel konferanslar serisidir. İngilizce Technology (Teknoloji), Entertainment (Eğlence) ve Design (Dizayn) kelimelerinin baş harflerinden oluşan TED konferanslarında konuşmacılara fikirlerini en yenilikçi ve çekici biçimde sunmaları için en fazla 18 dakikalık süre verilmektedir. Geçmiş konuşmacılar arasında Bill Clinton, Bill Gates, Sir Richard Branson, Philippe Starck, Jane Goodall, Frank Gehry, Paul Simon, Jeff Bezos, Bono ve birçok Nobel Ödülü sahibi bulunmaktadır.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.