Dedeağaç - Atina uçak seferleri ateş pahası! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dedeağaç – Atina uçak seferleri ateş pahası!

Dedeağaç - Atina uçak seferleri ateş pahası!

Dedeağaç (Alexandroupoli) – Atina uçak seferleri Yunanistan’daki en pahalı uçuş tarifelerine sahip seferler arasında yer alıyor.

Eleftheri Thraki gazetesi bu konuyu bir kez daha gündeme getirdi. Konuyla ilgili daha önce yaptıkları haberlerle de durumu Aegean havayolu şirketine aktardıklarını ancak cevap alamadıklarını anlatan gazete, bu durum Evros ve Rodop illeri için büyük bir haksızlık olduğuna vurgu yapıyor.

Kısa bir süre önce kendilerini ziyaret eden bir şirketin yetkililerinin Atina – Dedeağaç seferi için 289 euro uçuş tarifesi ödediklerini ve bununla da kalmayıp valiz parası da ödediklerini kendilerine aktardıklarını kaydediyor.

Gazete bahse konu havayolu şirketinin sadece 19 euro uçak biletinden bahsedilen reklamlarının olduğunu ancak bunun için dört ay öncesinden bilet rezervasyonu yapılması gerektiğini ifade ediyor.

Yerel yöneticileri Aegean şirketinden uçak bileti fiyatlarında indirim talep etmeye davet eden Eleftheri Thraki gazetesi bir yolculuk için 289 euro’nun bugün için çok para olduğunu Atina-Roma uçuş tarifesinin bile 60 euro olduğunu hatırlatıyor.

Elefheri Thraki gazetesinin haberinin Yunanca tam metni BURADA!

İLGİLİ HABER

Dedeağaç-Atina seferi Londra seferinden daha pahalı

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.